Pàgines

dimecres, 17 de juliol del 2013




Tribana compleix 15 anys 

Ja fa 15 anys que es va començar a organitzar la nostra Coral. Primer amb els cantaires de la parròquia com a Coral de Sant Cugat i després com Associació Cultural Coral Tribana Salt. Al llarg dels anys hi han passat  més de setanta cantaires, alguns dels quals continuen actualment, sis directors i molts voluntaris. Som gent de Salt, Girona, Sarrià, Sant Gregori, Banyoles, etc. Tots formeu part de la vida de Tribana, com també les institucions, entitats, empreses i particulars que ens han recolzat. Us donem les gràcies a tots, així com als seguidors i públic que sempre ens acompanya.

Del repertori direm que hem interpretat més de dues-centes cançons de temàtiques diverses: sacra, medieval, barroca, clàssica, jazz, tradicional, contemporània, música de cinema, nadales, espirituals, havaneres...  En totes les activitats de Tribana vivim intensament cada moment i això ens enforteix com a grup. La satisfacció per la feina ben feta, la decepció quan un assaig o un concert no surt prou bé, tot ens va motivant en el dia a dia.

El 25 de juliol, dia de la Festa Major, estrenarem una Missa (12h) i oferirem un Concert especial (13h) que estem preparant per tothom.  Com sempre us informarem de nous concerts i actes de celebració.

Després de les vacances d'agost començarem el curs amb un nou projecte al qual us convidem a participar.

coraltribana@gmail.com
www.tribanacoral.blogspot.com
https://www.facebook.com

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.